U kunt binnen 7 werkdagen, ingaande op de dag na ontvangst van de levering de koopovereenkomst geheel of gedeeltelijk ontbinden of het artikel ruilen door het artikel aan ons te retourneren. Kleding artikelen kunnen binnen een termijn van 7 werkdagen na levering worden geretourneerd, mits niet gedragen en in ongeschonden staat. Uitzondering: slips, late, leer, lak, kousen en sex speeltjes die om begrijpelijke hygiënische redenen niet kunnen worden teruggezonden. De artikelen dienen  goed verpakt (bubbeltjes enveloppe zijn meestal niet geschikt!) en voldoende gefrankeerd (wij accepteren geen ongefrankeerde pakketten!!!) verstuurd te worden naar:

Donia 24, 9202 LB
Drachten

Maak voor het invullen van uw gegevens uitsluitend gebruik van het aan uw factuur gehechte retourformulier. Bewaar zorgvuldig uw retourbewijs dat u bij ophaling van het pakket ontvangt. Bij eventuele vermissing dient deze controlestrook als bewijsstuk.

In alle andere gevallen blijft de normale bijdrage in de verzendkosten verschuldigd.Onze winkel behoudt zich het recht voor de creditering aan te passen als niet aan alle voorwaarden is voldaan. Indien wij tot omruiling overgaan zullen wij geen verzendkosten in rekening brengen. Wij zullen bij creditering binnen 30 dagen het bedrag terug op uw rekening storten.

Toys kunnen niet omgeruild worden, maar alleen bij een defect. Aanbiedigen kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

U dient zelf zorg te dragen voor de verzendkosten die hier aan verbonden zijn.
Stuurt u het toch ongefrankeerd retour zullen wij u hiervoor €12,50 in rekening brengen.

Is er sprake van defecte of beschadigde artikelen neem eerst contact met ons op via email .