Alhoewel steeds meer en meer vrouwen (en mannen) tegenwoordig een vibrator in huis hebben, doet dit onschuldig seksspeeltje toch nog steeds erg veel mensen blozen. Dit niet enkel tijdens de aankoop maar ook wanneer vrienden, familie of, nog erger, onbekenden je speeltje ontdekken. Denk maar aan de douane in de luchthaven of een vriend die komt logeren en tijdens het zoeken naar een verse handdoek op je vibrator stuit. Rode kaken gegarandeerd!

Dit gezegd zijnde, het hebben van een vibrator is een heuse aanrader. Niet enkel voor betere orgasme tijdens het masturberen maar ook voor meer intens genot tijdens het vrijen met een partner.

Een beetje geschiedenis

Volgens “Miess” (www.blog.miess.com.br) is de geschiedenis van de vibrator allesbehalve sexy.

In tegenstelling tot de dildo is dit leuk speeltje namelijk uitgevonden rond 1900 met als doel hysterie te behandelen. In de 19de eeuw ging men ervan uit dat hysterie bij vrouwen gelinkt was aan seksuele frustratie. De elektrische vibrator werd dus gebruikt ter bestrijding van psychische klachten.

Soorten vibrators

Momenteel is het aanbod aan vibrators haast onuitputbaar. Van realistisch tot gek en van piepklein tot enorm. Er is voor ieder wat wils. Zo heb je onder andere de mini vibrators, de anale vibrators, de tarzan, de G-spot stimulator en zelfs de waterdichte vibrators.

Uitgelicht: tips omtrent het online kopen van jouw eerste vibrator.

Vibrator gebruiken met partner

Het is al lang geweten dat vibrators perfect zijn voor solo plezier. Wist je echter dat je door middel van een vibrator je seksuele ervaringen met je partner nog veel intenser kunt maken? Hier enkele ideeën:

  • Indien je partner het niet zo ziet zitten gepenetreerd te worden dan kun je jouw speeltje gebruiken om zijn gevoelige plekjes te strelen.
    • Denk hierbij aan de nek, de dijen, de voeten, de rug en de binnenkant van de armen. Zet de vibrator tijdens het strelen van deze plekjes op de hoogste stand.
    • Je kunt ook de tepels en de teelballen lichtjes masseren maar dan is het beter de vibrator in de laagste vibratie-stand te zetten.
  • Een andere leuke optie is hem de controle te geven en hem toe te laten jou te stimuleren en te penetreren met de vibrator.
  • Indien je partner nog niet zo zeker is of hij het ziet zitten een vibrator te gebruiken dan is het een goed idee te beginnen met een vibrerende penisring. Zo kan hij rustig wennen aan het hanteren van een trillend instrument tijdens seks.

Zoals je ziet, de opties zijn eindeloos. Laat je fantasie de vrije loop!